Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Скульська І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.

Скульська І. В. 
Вплив часткової заміни хлориду натрію на протеоліз при виробництві бринзи [Електронний ресурс] / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_5(11)__6
Досліджено можливість часткової (20 і 30 %) заміни NaCl на KCl під час виробництва розсільного сиру бринза з овечого молока та вплив заміни на вміст вільних амінокислот. Виготовлено бринзу з частковою заміною солі в розсолі. Досліджено вміст вільних амінокислот продукту та встановлено їх зростання. Бринза характеризується органолептичними показниками, що відповідають вимогам Стандарту.
Попередній перегляд:   Завантажити - 277.998 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Сливка Н. Б. 
Порівняльна оцінка якісних показників сирів при застосуванні різних молокозсідальних ферментів [Електронний ресурс] / Н. Б. Сливка, О. Р. Михайлицька, І. М. Турчин, І. В. Скульська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 3(3). - С. 359- 362. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_3(3)__64
Попередній перегляд:   Завантажити - 166.122 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Скульська І. В. 
Вміст вільних амінокислот бринзи в залежності від складу мікробіальної композиції [Електронний ресурс] / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 152-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__24
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.744 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Цісарик О. Й. 
Удосконалення технології виробництва бринзи шляхом зменшення вмісту хлориду натрію [Електронний ресурс] / О. Й. Цісарик, І. В. Скульська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 126-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__23
Попередній перегляд:   Завантажити - 644.241 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Скульська І. В. 
Дослідження мікробіологічних показників бринзи, що виготовлена з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію [Електронний ресурс] / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 396.503 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Скульська І. В. 
Дослідження структурно–механічних показників бринзи за часткової заміни кухонної солі хлоридом калію [Електронний ресурс] / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 99-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 283.682 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Скульська І. В. 
Вплив біозахисної культури Fresh-Q на термін зберігання бринзи, виготовленої за вдосконаленою технологією [Електронний ресурс] / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 6(2). - С. 133-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29(68)_6(2)__27
Попередній перегляд:   Завантажити - 208.961 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Скульська І. В. 
Зміни білкових речовин бринзи під впливом часткової заміни кухонної солі хлоридом калію [Електронний ресурс] / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2020. - Т. 22, № 93. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2020_22_93_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 429.863 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Лиховід Д. С. 
Удосконалення технології топленого масла з куркумою [Електронний ресурс] / Д. С. Лиховід, Н. Б. Сливка, О. Я. Білик, І. В. Скульська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2020. - Т. 22, № 94. - С. 66-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2020_22_94_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 462.386 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Сливка Н. Б. 
Розроблення технології йогурту з кавою [Електронний ресурс] / Н. Б. Сливка, І. В. Скульська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2021. - Т. 23, № 96. - С. 61-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2021_23_96_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 710.166 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Кушнір І. І. 
Технологія виготовлення бринзи з коров’ячого молока із застосуванням заквашувального препарату "Ентероплан” [Електронний ресурс] / І. І. Кушнір, О. Й. Цісарик, І. М. Кушнір, І. В. Скульська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Сільськогосподарські науки. - 2022. - Т. 24, № 96. - С. 9-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbcgn_2022_24_96_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 543.472 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського