Пошуковий запит: (<.>A=Скульська І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Скульська І. В. Вплив часткової заміни хлориду натрію на протеоліз при виробництві бринзи [Електронний ресурс] / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_5(11)__6 Досліджено можливість часткової (20 і 30 %) заміни NaCl на KCl під час виробництва розсільного сиру бринза з овечого молока та вплив заміни на вміст вільних амінокислот. Виготовлено бринзу з частковою заміною солі в розсолі. Досліджено вміст вільних амінокислот продукту та встановлено їх зростання. Бринза характеризується органолептичними показниками, що відповідають вимогам Стандарту.
|
2. |
Сливка Н. Б. Порівняльна оцінка якісних показників сирів при застосуванні різних молокозсідальних ферментів [Електронний ресурс] / Н. Б. Сливка, О. Р. Михайлицька, І. М. Турчин, І. В. Скульська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 3(3). - С. 359- 362. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_3(3)__64
|
3. |
Скульська І. В. Вміст вільних амінокислот бринзи в залежності від складу мікробіальної композиції [Електронний ресурс] / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 152-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__24
|
4. |
Цісарик О. Й. Удосконалення технології виробництва бринзи шляхом зменшення вмісту хлориду натрію [Електронний ресурс] / О. Й. Цісарик, І. В. Скульська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 126-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__23
|
5. |
Скульська І. В. Дослідження мікробіологічних показників бринзи, що виготовлена з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію [Електронний ресурс] / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_13
|
6. |
Скульська І. В. Дослідження структурно–механічних показників бринзи за часткової заміни кухонної солі хлоридом калію [Електронний ресурс] / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 99-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_22
|
7. |
Скульська І. В. Вплив біозахисної культури Fresh-Q на термін зберігання бринзи, виготовленої за вдосконаленою технологією [Електронний ресурс] / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 6(2). - С. 133-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29(68)_6(2)__27
|
8. |
Скульська І. В. Зміни білкових речовин бринзи під впливом часткової заміни кухонної солі хлоридом калію [Електронний ресурс] / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2020. - Т. 22, № 93. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2020_22_93_11
|
9. |
Лиховід Д. С. Удосконалення технології топленого масла з куркумою [Електронний ресурс] / Д. С. Лиховід, Н. Б. Сливка, О. Я. Білик, І. В. Скульська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2020. - Т. 22, № 94. - С. 66-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2020_22_94_15
|
10. |
Сливка Н. Б. Розроблення технології йогурту з кавою [Електронний ресурс] / Н. Б. Сливка, І. В. Скульська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2021. - Т. 23, № 96. - С. 61-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2021_23_96_13
|
11. |
Кушнір І. І. Технологія виготовлення бринзи з коров’ячого молока із застосуванням заквашувального препарату "Ентероплан” [Електронний ресурс] / І. І. Кушнір, О. Й. Цісарик, І. М. Кушнір, І. В. Скульська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Сільськогосподарські науки. - 2022. - Т. 24, № 96. - С. 9-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbcgn_2022_24_96_4
|